Fragt
Din pakke vil blive sendt med Postnord (track & trace). Du kan vælge med eller uden omdeling.
Uden omdeling koster kun 29,- Dkr. og du vil modtage en sms fra dit nærmeste posthus, hvor du kan afhente din pakke. Du har mulighed for fri fragt - uden omdeling ved køb over 499,- (DK). 
Med omdeling koster 49,- Dkr og din pakke vil blive leveret på din hjemme adresse. Du har mulighed for fri fragt - med omdeling ved køb over 999,- (DK)

Gælder dog ikke udlandet. Der findes andre fragtrater.

Levering
Intet køb er afsluttet, før du har set og godkendt varen på din skærm!
Hver ordre tillægges et fragtgebyr på 49,- Dkr. ved omdeling eller 29,- Dkr. uden omdeling.
"Uden omdeling" betyder at man selv henter sin pakke ved nærmeste posthus eller pakkeboks. Når du modtager email fra os at din pakke er afsent, kan du altid regne med, at der vil gå ca. 1-2 hverdage til din pakke ligger klar hos Postnord.
Postnord vil sende dig en sms, når og hvor du kan hente din pakke. Hvis ikke du modtager en sms, tag da kontakt til os, så skal vi hjælpe dig med at lokalisere din pakke.

Hvis du ønsker selv at afhente din ordre, vælger du blot "Click & collect" til 0,- Dkr. per ordre, og din ordre vil blive lagt klar til afhentning på vores lager i Viby J.

Returret
Du har fuld returret i 90 dage efter du har modtaget varen. Du kan bytte til andre varer eller helt enkelt returnere, såfremt du ikke er tilfreds med det, du har bestilt. Selvfølgelig får du pengene tilbage for varen. Tilbagebetalingen kan tage op til 14 dage fra du har sendt din vare retur til os, til den er kommet igennem vores system.


Den eneste betingelse er, at varen er ubrugt, emballagen intakt og at tøjet er lugtfrit (tøj som lugter af røg og lignende kan ikke krediteres, da det ikke kan sælges på ny)

Du har mulighed for at købe en returlabel for 39,- hvis du ønsker at sende en vare eller flere retur. Køb returlabel her >
Vi sender den på mail til dig inden for 2 hverdage. Er det fredag efter 12, får du dog først mailen mandag formiddag.
Husk at vælge "Returlabel" ved fragt, så du undgår at betale fragt.

Sender du via andre muligheder, sørg for at pakken bliver leveret direkte på vores adresse. Vi modtager ikke returvarer sendt til anden afhentningsadresse.

Vær opmærksom på at vi ikke har mulighed for at modtage pakker sendt med DAO.


Du kan vælge at lægge en kopi af din ordre sammen med dine returvarer eller også kan du vælge at udskrive og udfylde en returseddel. Klik her for at åbne "Returseddel".

Fejl i ordrebekræftelse
Som kunde har man selv ansvaret for at tjekke sin ordrebekræftelse for tastefejl, når denne modtages via mail, straks efter ordren er tastet ind.

Er et produkt tastet forkert ind og man straks opdager fejlen,- kontakt da vores serviceafdeling på info@krymmel.com, så vi kan nå at rette ordren, inden den bliver sendt med posten.

Har man ikke tjekket sin ordrebekræftelse og først opdager tastefejlen, når ordren modtages, betaler man selv for porto (den ene vej), hvis en ombytning ønskes.

Reklamationer og pakkefejl.
Er en vare defekt, eller har vores lager lavet en pakkefejl, har du ret til at sende den retur og få pengene tilbage eller få din vare ombyttet.  Kontakt først vores serviceafdeling. De vil hjælpe dig med at finde en løsning og evt. sende dig en pakkelabel til din pakke, hvis vi finder det nødvendigt at sende den/de defekte eller forkerte varer retur.


Almindelig slidtage er ikke reklamationsberettiget.
Påsyet knapper kan falde af i brug. Dette er ikke en reklamation. Vi er selvfølgelig behjælpelig med at sende extra knapper hvis det er nødvendigt.

Husk at udfylde en returseddel sammen med de varer du sender retur!

Betaling
Betalingen kan ske via følgende betalingskort:

Dankort, VISA, Eurocard, Mastercard, Visa elektron, Maestro


De data der sendes i forbindelse med dit køb, er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Din betaling hæves først på dit betalingskort den dag din ordre afsendes og vi kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet. Der pålægges et mindre gebyr på udenlandske kort.

Sikkerhed
PBS sikrer at din betaling går korrekt igennem til modtageren, idet vi overholder samtlige regler og krav til nationale og internationale Internet betalinger.