Returret
Du har fuld returret i 90 dage efter du har modtaget varen. Du kan bytte til andre varer eller helt enkelt returnere, såfremt du ikke er tilfreds med det, du har bestilt. Selvfølgelig får du pengene tilbage for varen.
Tilbagebetalingen kan tage op til 5 hverdage fra du har sendt din vare retur, til den er kommet gennem vores system.
Den eneste betingelse er, at varen er ubrugt, returneres i original emballage samt at tøjet er lugtfrit. (lugter tøjet af røg og lignende kan vi ikke sælge tøjet på ny).

Returneringen skal ske direkte til vores adresse: Krymmel, Vestre Kongevej 4C, 8260 Viby J. Vi modtager ikke returvarer sendt til anden afhentningsadresse.

Ved ombytning til nye varer eller anden størrelse betaler du for fragten til os, men vi betaler selvfølgelig for, at du får den nye pakke med nye varer eller nye størrelser.
Ønsker du at købe en returlabel fra os, koster den 39 kr. Du kan købe den her: Returlabel 39,- (kun DK)
Vi sender den på mail til dig inden for 2 hverdage. Er det fredag efter 12, får du dog først mailen mandag formiddag.
Husk at vælge "Returlabel" ved fragt, så du undgår at betale fragt for din label.

Fejl i ordrebekræftelse
Som kunde har man selv ansvaret for at tjekke sin ordrebekræftelse for tastefejl, når denne modtages via mail, straks efter ordren er tastet ind.Er et produkt tastet forkert ind og man straks opdager fejlen,- kontakt da vores serviceafdeling på info@krymmel.com, så vi kan nå at rette ordren, inden den bliver sendt med posten.
Har man ikke tjekket sin ordrebekræftelse og først opdager tastefejlen, når ordren modtages, betaler man selv for porto (den ene vej), hvis en ombytning ønskes.

Reklamationer og pakkefejl.
Er en vare defekt, eller har vores lager lavet en pakkefejl, har du ret til at sende den retur og få pengene tilbage eller få din vare ombyttet.  Kontakt først vores serviceafdeling. De vil hjælpe dig med at finde en løsning og evt. sende dig en pakkelabel til din pakke, hvis vi finder det nødvendigt at sende den/de defekte eller forkerte varer retur.

Almindelig slidtage er ikke reklamationsberettiget.
Påsyet knapper kan falde af i brug. Dette er ikke en reklamation. Vi er selvfølgelig behjælpelig med at sende extra knapper hvis det er nødvendigt.

Husk at udfylde en returseddel sammen med de varer du sender retur!

Vær opmærksom på at vi ikke har mulighed for at modtage pakker sendt med DAO.

Klik her for at åbne "returseddel".