Om os

Her kan du købe billigt kvalitetsbørnetøj til både drenge og piger

Hos Krymmel Børnetøj kan du finde billigt tøj i god kvalitet til både drenge og piger. Søger du tøj produceret i økologisk bomuld, så har vi også det at tilbyde blandt vores børnetøj. Vores univers er præget af et nordisk enkelt design. Vores DNA er simple snit, bløde materialer, behagelige pasformer og flotte farvekombinationer.
 
Det er vigtigt for vores børnetøjsbutik, at vores produkters kvalitet er i top, og vi er derfor yderst grundige, når vi laver vores egner kollektioner. Priserne er fair, fordi vi springer det dyre butiksled over og istedet handler med den direkte forbruger - dig!
Krymmel sælges kun via denne webshop/børnetøjsbutik, hvilket gør Krymmel unik.

Vi har tøj til børn i mange aldersgrupper. Både vuggesturebørn, børnahavebørn og skolebørn, så du kan altid være sikker på at finde tøj, der passer til ethvert barn fra alderen 0 til 12 år.

Vores børnetøjsbutik Krymmel.com er delt op i forskellige kategorier, for at gøre det så let for dig som muligt at udforske den og finde det tøj, der passer bedst til dit barn. 
Vi ved hvor vigtigt det er, at man hurtigt får det man bestiller og vi sender pakker ud af huset alle mandage, onsdage og fredage.
Bor du er nærheden af Silkeborg er du selvfølgelig velkommen til at hente din pakke på vores lager som ligger:

Krymmel.com
Linåvej 9e
8600 Silkeborg

Åbningstider:
Mandage: 10-13
Tirsdage:   Lukket
Onsdage:  10-13
Torsdage:  Lukket
Fredage:   10-13
Lørdage:   Lukket
Søndage:  Lukket

Telefon:
61 68 06 66

Vi har eksisteret siden 2009 og har derfor mange års erfaring med at producere børnetøj, som sikre de gode pasformer, kvaliteter og farver.

Krymmel - et drys af farver - et drys af glæde.

Krymmel børnetøj til faste lave priser hos Krymmel.com

Vi byder dig velkommen her hos os og husk vi er altid klar til at hjælpe hvis der er spørgsmål.